top of page
Pojkgänget

Nu ska jag berätta om när jag var ute och gick i parken på min lediga eftermiddag. Jag såg ett gäng unga killar med utländskt utseende och funderade på om jag skulle bli rädd för dem eller strunta i dem. Jag hade hört så mycket om sexuella trakasserier och gruppvåldtäkter med invandrarungdomar inblandade. Men jag beslutade mig för att lita på att de var hyggliga killar så jag gick förbi och vinkade åt dem när de stirrade på mig.

I deras ögon var jag kanske utmanande klädd men jag var klädd som jag brukade. Denna varma dagen hade jag en vit blus och tajta jeans. Jag tycker om att gå utan bh så det gjorde jag även denna dagen. Lite längre fram stod några bänkar och där satte jag mig och bläddrade i mobilen. I ögonvrån såg jag gänget närma sig men jag låtsades inte om dem.

När jag en stund senare, efter att ha koncentrerat mig på en artikel i Facebook, tittade upp såg jag dem stå i en halvcirkel och titta ogenerat på mig. Jag räknade dem till sex stycken och de såg ut att vara i femtonårsåldern. Jag blev lite orolig för flera av dem såg starka ut och inga andra människor syntes till i parken. Jag tänkte att jag skulle ha bevis om de skulle ge sig på mig så jag höjde mobilen och tog ett foto på dem. Sedan skickade jag det till min egen mejl.

- Varför tog du kort på oss, frågade en av de största killarna på knagglig svenska.

- Så jag har bevis om ni ger er på mig, sa jag.

- Vi är inte såna, sa han.

- Så bra, sa jag. Man hör ju så mycket om våldtäkter och sånt.

- Vi tycker du är så himla fin, sa han. Eller hur killar?

De andra hummade och några gjorde tummen upp.

- Kan vi få se dina boobs, frågade han.

- Varför skulle jag visa dem för er, frågade jag med ett leende.

- De flesta killarna här har inte sett några i verkligheten, sa han. Och vi har hört att svenska flickor gärna visar upp sig.

- Vem har sagt det, undrade jag.

- Några äldre killar talade om det, sa han. Får vi se?

Jag började bli pirrig för jag såg att det spände i byxorna på flera av killarna. Men så lätt skulle jag inte ge mig.

- Ni ska inte tro på allt de säger, sa jag. Bara för att tjejerna går sexigt klädda betyder inte att de vill visa allt.

- Kom igen, sa han envist.

Jag tittade mig omkring för att se om vi var ensamma där och jag såg inga andra.

- Ni kan få se lite, sa jag leende.

- Coolt, sa han.

Så jag knäppte upp några knappar och drog tyget åt ena sidan så halva bröstet tittade fram. Killarna kom närmare och stirrade som förhäxade. Men sedan drog jag ihop blusen igen.

- Mer, sa killen. Vi fick inte se vårtan.

- Ok, då. Kolla så ingen kommer.

Han tittade runt överallt innan han vände sig mot mig igen.

- Det finns inga andra i närheten, sa han.

Då knäppte jag upp en knapp till och drog sakta blusen åt sidan tills min vårta tittade fram. Den hade styvnat av min upphetsning när jag såg att de hade stånd allihop.

Killarnas ögon stod vidöppna och flera av dem gapade och jag kunde inte låta bli att skratta. Jag blev allt kåtare och drog isär blusen mer så båda brösten syntes.

- Får vi känna, frågade killen som pratade.

Antagligen hade de andra inte lärt sig svenska ännu.

- Jag vet inte, sa jag.

- Snälla, sa han.

- Kanske vi kan gå någon annanstans, hörde jag mig själv säga.

Jag är tokig om jag följer dem till något ensligt ställe, tänkte jag. Men jag hade blivit så himla kåt så jag kunde inte låta bli. Men sedan tänkte jag att jag nog skulle känna mig trygg hemma i våningen. Min kille skulle inte komma hem på många timmar ännu.

- Vill ni följa med hem till mig, frågade jag.

- Ja gärna, sa killen.

Sedan pratade han med de andra på ett annat språk och alla lyste upp och nickade.

- Vad heter du, frågade jag killen som talade för de andra.

- Amed, sa han.

- Nilla, sa jag.

Sedan började jag gå mot gatan där vi bodde men kom att tänka på att någon som jag kände kunde se oss.

- Gå hundra meter bakom så ingen ser att vi är tillsammans, bad jag.

Då väntade de tills jag hunnit iväg en bit innan de följde efter och när jag kom till porten slank jag in men väntade på dem inne i trapphuset. Så fort de kommit in sprang jag upp en trappa och låste upp. Sedan vinkade jag åt dem att komma in. De följde efter mig in i köket där jag vände mig mot dem.

- Om jag ska ta av mig på överkroppen så får ni göra det också, sa jag.

- Ok, sa Amed och de andra nickade.

Då knäppte jag sakta upp blusen och tog av den medan killarna stirrade. Jag såg att det återigen spände i deras byxor och jag kände det pirra skönt i underlivet.

- Kom igen, sa jag otåligt när de bara stod och stirrade och skruvade på sig.

Då drog den förste killen av sin tröja och sedan alla de andra och jag kollade in deras släta bröstkorgar.

- Ok, nu får ni känna, sa jag och bollade lite med brösten.

Allihop kom och trängdes framför mig och då knuffade jag bort dem.

- En i taget, sa jag.

När en av dem kom och lade handen på mitt ena bröst så tänkte jag att jag ju kunde ta två i taget.

- En till kan komma, sa jag.

De två första stod och kramade och smekte så vårtorna stod rakt ut. De andra började bli otåliga och drog i dem som smekte. Då släppte de ovilligt fram två av de andra som smekte lika skönt. De sista drog undan dem och dök ivrig på mig med ivriga darrande händer och jag kände hur kåta de var.

- Är ni nöjda nu, sa jag och knuffade bort dem när de började smeka ner på magen.

- Kan vi inte få se din fitta också, frågade Amed.

- Kanske om ni tar av er byxorna först, sa jag.

Han pratade med de andra och några började genast knäppa upp byxorna medan några tvekade. När fyra av dem stod i kalsonger som det putade rejält i så stod två av dem och tvekade fortfarande.

- Kom igen, sa jag medan jag började knäppa upp mina jeans och drog ner blixtlåset.

Sedan väntade jag tills de andra två också med lite övertalning från de övriga tog av sina byxor. Då lirkade jag av mig mina tajta jeans och såg till så trosorna inte följde med. Sedan snurrade jag runt framför dem där de stod med händerna på skreven.

- Jag tar av mig trosorna när ni tagit av er kalsongerna, sa jag.

Amed drog genast ner sina och jag såg en ganska rejäl kuk för att sitta på en så ung kille. Tre av de andra drog också ner sina medan de två blyga hade blivit röda i ansiktet där de sneglade på sina kompisar. Amed sa något till dem och då drog de ner sina också men höll händerna framför skrevet. Då drog jag av mig trosorna och kastade dem på Amed. Allihop stirrade på min rakade fitta och det gick ett sus när de kom med olika uttryck som jag inte förstod.

- Du och du får komma och känna, sa jag och pekade på de två blyga killarna.

Amed sa något till dem men de rörde sig inte ur fläcken. Då gick jag fram till dem och tog båda i varsin hand och ledde dem fram till köksbordet. Sedan tog jag deras händer och pressade mot fittan. Nu började stelheten i dem släppa och de utforskade min fitta med fingrarna. När jag tog tag i den ene killens kuk ryckte han till men lät mig fortsätta. Jag runkade den några gånger och genast stönade han till och jag kände en stråle träffa låret. Då släppte jag hans kuk och tog tag i den andres och han sprutade också efter några sekunder.

- Nästa, sa jag och fnittrade.

Jag såg på killarnas fingrar hur våta de var när de gick tillbaka. Amed skickade fram två av de andra och de behövde ingen hjälp utan började genast pilla på fittan. Jag gnällde till när någon finger masserade klitoris medan jag tog tag i deras kukar i båda händerna och runkade. De sprutade nästan samtidigt efter några sekunder och jag bad om hushållspapper för det började bli rejält kladdigt på både mina lår och på golvet. De fick torka upp innan Amed och den sista killen kom fram till mig.

- Vilken fin fitta, sa han och började smeka.

Jag var nu så kåt så jag bara måste få känna kuk i mig men både Amed och den andre sprutade snabbt och kukarna slaknade.

- Någon som vill knulla, frågade jag efter att jag bett dem torka bort sperman.

En av de blyga killarna tog ett steg framåt och jag såg att han hade fullt stånd igen.

-Vänta, sa jag.

Jag sprang in i sovrummet och hämtade ett täcke som ja lade på golvet.

- Lägg dig där, bad jag killen som stigit fram.

Han lade sig på rygg och kuken stod upp och vajade. Jag grenslade honom och sänkte mig över kuken. De andra killarna gick ner på knä och tittade på när kuken försvann in i fittan. Hans kuk var ganska smal så den gled lätt men det kändes ändå härligt. Jag hävde mig upp och ner några gånger innan han stönade till och jag kände kuken rycka i mig. Jag hann ju inte alls med men jag hade ju fem kukar till att prova. Så jag klev av honom och så fort killen rest sig kom nästa och lade sig och jag klev över honom istället. Hans kuk kändes lite mer fast den var mycket kortare. Den hoppade ur några gånger när jag reste mig för mycket men jag stoppade in den genast. Det började killa mer och mer i underlivet och jag hoppades att han skulle kunna hålla sig lite längre. Då ryckte han till och sprutade i mig. Men jag gned klitoris mot kukroten tills jag skakande kom med ett skrik dämpat av handen jag höll för munnen. Sedan föll jag ihop på killens bröst och andades ut. När jag tittade upp stod killarna med öppna munnar och tittade på mig som om de sett ett spöke.

- Fick du orgasm, frågade Amed.

- Ja, sa jag leende. Har ni inte sett någon få det förut?

- Jo men bara på porrfilm, sa han. Jag trodde de spelade över där.

- Jag brukar få häftiga orgasmer, sa jag. Och jag kan få fler.

Jag tog en av killarna med superstånd i handen och drog honom till täcket. Sedan lade jag mig på rygg och drog honom över mig. Han stötte men missade hela tiden och jag hörde de andra fnissa. Då hjälpte jag till med min hand och styrde den rätt och den for in med ett smack. Han stötte intensivt och det dröjde inte länge förrän jag kände att det gick för honom. Jag smekte honom över kinden och sa tack innan jag bad nästa komma. Han var också ivrig och jag fick hjälpa honom också att hitta rätt. Jag kände ilningar i underlivet när han tryckte kuken i botten och började knulla mig. Hans kuk hade ett lite större ollon och det stimulerade lite extra. Han kunde hålla på en stund och jag kände hur det kittlade mer och mer tills jag började skaka under honom och kom med ett litet tjut. När mina fittmuskler kramade kuken så kom han också med ett rosslande.

Innan han reste på sig kramade jag honom och han gav mej en puss på kinden.

- Tror ni att ni kan ge mig en orgasm till, frågade jag leende.

- Ja gärna, sa Amed. Jag har inte fått knulla dig ännu.

- Vem är det mer som inte fått knulla frågade jag.

Amed pekade på en av de blygaste killarna och jag tog honom i handen och ledde honom till täcket. Nu ville jag ha doggy så jag ställde mig på händer och knän och visade killen var han skulle sticka in sin kuk. Han ställde sig på knä bakom mig och tryckte till så kuken började glida in i anus.

- Nej inte där, sa jag och tog tag i kuken och styrde den rätt.

De andra killarna fnissade men han började knulla mig hårt medan han tog ett kraftigt tag om höfterna. Om han hade klarat att hålla på några minuter längre så hade det gått för mig igen, men han rosslade till och kuken ryckte i mig.

- Tack, sa jag. Nu Amed är det din tur.

När han tryckte in sin kuk kände jag hur det spände till och det kändes nästan som min pojkväns kuk. Han tog det lite lugnare och drog den sakta in och ut med långa drag och jag kände det börja killa i ljumskarna. Efter en kort stund började ryckningarna i min kropp och när jag darrande kom i ännu en häftig orgasm så skrek jag. Han var också riktigt nära och med en hård stöt så kom han med ett högt stön.

Jag föll ihop på täcket så kuken åkte ur och han lade sig pustande jämte mig.

- Nu har du gjort oss lyckliga, sa han och smekte mig över rumpan.

- Jag har haft det riktigt skönt också, sa jag. Men nu måste ni ge er av för min pojkvän kommer snart hem.

De klädde sig snabbt och allihop kom och kramade mig innan de gick mot dörren.

- Får vi komma någon mer gång, frågade Amed.

- Det är nog inte så lämpligt, sa jag. Men får jag ditt nummer så kanske jag hör av mig.

Jag var ute i porten och kollade så inga människor var i närheten innan jag vinkade åt dem att gå ut.

- Du Amed, sa jag. Alla tjejer är inte som jag så passa er för att försöka med någon annan.

Han gav mig en kram till innan han försvann ut efter de andra. När jag tittade ut genom fönstret såg jag dem ivrigt prata med varandra och några hoppade av glädje.

Då har jag gjort pojkgänget glada och själv fått en skön stund, tänkte jag och log för mig själv.

 

 

Slut

bottom of page