© 2023 Nillas Erotiska Äventyr - erotiska noveller

  • w-googleplus
Välkommen!

Hoppas du gillar mina berättelser.

 

I GRATIS ARKIV kan du läsa en del av mina noveller.

 

Vill du läsa mer så finns åtta  novellsamlingar som e-böcker att köpa billigt!

Nu finns även två samlingsböcker fullspäckade med noveller från nästan alla tidigare böcker.

Klicka på PROVLÄS i menyn så kan du läsa början på alla novellerna.

Även ljudböker finns numer och det är novellsamling 6, 7 och 8  som Nilla läser.

Fyra enskilda noveller finns nu också som e-bok och ljudbok.

På Kontakt-sidan kan du skicka ett privat meddelande.

Du kan även lämna en kommentar nedan.

 

Tack för besöket!

bannerEFB.jpg
NYHET.
Mina böcker finns nu på Nextory
 

 

Om du gillar att dela med dig av erotiska upplevelser eller fantasier så gå med i min privata grupp på FB


Meddela mig HÄR om du är intresserad.

Provlyssna min senaste novell, Dubbel Överraskning

cover-Sensommar-ljud.jpg
Sensommar - Nilla T
00:00 / 00:00
Månadens  novell
Om Nilla

Nilla är en ung kåt bisexuell tjej, och på den här sidan kan du läsa erotiska noveller  om hennes sexuella äventyr.


Hon har vid det här laget haft sex med både släkt och vänner.


Nilla har en viss dragning till äldre män, men även till tjejer, och blir kåt av att visa upp sina behag.

Nu finns en sluten grupp på FB där vi kan diskutera mina noveller eller andras inlägg. Om du gillar att dela med dig av erotiska upplevelser eller fantasier så gå med i gruppen. Om du vill vara anonym så kan du skapa en profil utan några privata uppgifter.

Hur läser man e-böcker?

Det första man ska göra är att ladda ner en eboks-läsare.

För att läsa på datorn finns flera bra alternativ. Om du använder Firefox att surfa på så finns ett tillägg att ladda ner för att läsa eböcker i browsern. Även Google Chrome har tillägg att installera. Instruktioner finns HÄR!
En annan läsare för Windows är Calibre som kan laddas ner HÄR!
 

För surfplattor och mobiler med Android finns många läsare men mina favoriter är Aldiko och Bluefire Reader. De laddar du ner  gratis från Google Play. Bluefire funkar även med iPad och iPhone och laddas ner från Appstore.

Det går även att läsa böckerna på Kindles läsplattor, men då får du gå till någon av nätbokhandlarna som säljer mina böcker.
 

När du sedan laddat ner din bok så klickar du bara på filnamnet och den öppnas i läsaren du installerat.

Åskvädret

Nu ska jag berätta om en gång jag var ledig från skolan några dagar och jag tänkte jag skulle hälsa på farfar som bodde ganska långt från oss ute på landet. När jag ringt honom och frågat om jag kunde komma så hade han blivit glad och sagt att jag var välkommen. Jag tog moppen och körde iväg efter att jag packat en väska med lite extra kläder för de hade lovat regn senare. Men när jag körde iväg så var det riktigt varmt så jag hade bara shorts och T-shirt. Och hjälmen på huvudet förstås.

Nästan en timma senare var jag framme och parkerade moppen vid hans veranda. Han kom ut och kramade om mig när jag fått av hjälmen och jag följde honom till baksidan av huset där han hade dukat upp fika på altanen. Det var riktigt varmt och det var skönt att sitta i skuggan och fika.

Farfar undrade hur det gick i skolan och han såg ner på min tröja medan vi pratade. När jag tittade ner såg jag att mina bröstvårtor putade igenom tyget för jag hade inte tagit på någon bh.

Lite senare sa han att jag fick klara mig själv en stund för han skulle till affären och handla lite mat till oss.

- Du brukar vilja ha pizza, sa han frågande.

- Ja det gillar jag, sa jag.

- Då ses vi senare, sa han och gick.

Kanske jag skulle passa på att sola lite, tänkte jag när jag såg en filt på altanen. Jag bredde ut den på gräsmattan utanför och drog av tröja och shorts. Där fanns inga andra hus i närheten så jag var inte orolig för att ligga där i bara trosorna. Jag låg med slutna ögon och hade slumrat till när jag hörde steg på altanen. När jag öppnade ögonen såg jag farfar stå och titta på mig.

- Jag glömde ta med bikini, sa jag och skylde brösten med händerna.

- Det gör inget, sa han. Här är ingen som kan se dig.

- Bara du, sa jag och fnittrade.

- Ja men jag är så gammal så jag räknas inte, sa han och log.

- Ok då behöver jag inte skyla mig, sa jag och tog bort händerna.

- Nej det behöver du inte, sa han. Men jag tror det blir regn snart.

Då såg jag hur det hade börjat komma svarta moln på himlen. Så jag drog på tröjan och shortsen och gick upp på altanen. En stund senare kom de första dropparna och vi gick in i huset.

- Du kan inte köra hem i det här vädret, sa farfar. Du kan sova över här.

- Det kan jag väl, sa jag. Jag är ledig i morgon också.

Vi hjälptes åt att göra i ordning pizzan och när den var klar satt vi och åt framför tv-n. När vi ätit klart gjorde vi det bekvämt för oss medan vi såg på en film. Farfar gled ner i soffan och lade fötterna på bordet och jag lade mig ner i soffan och lade mina ben i hans knä.

- Fryser du inte, sa han och kände på mina ben med handen.

- Nej det är så hett här inne, sa jag.

- Ja det är lite kvavt, sa han. Det kanske blir åska.

- Hoppas inte det, sa jag.

Jag blev lite kåt av att känna hans hand på mina ben när han smekte lätt med tummen.

- Vad mysigt vi har det, sa jag och han skrattade till.

Jag tog tag i hans grova hand och höll den ovanpå mitt ena lår medan vi såg klart filmen. Sedan bäddade vi i soffan där jag skulle sova och jag fick låna en tandborste. Redan när jag lagt mig och det blivit tyst i huset så hördes muller i fjärran. Hoppas det inte kommer hitåt, tänkte jag innan jag somnade.

Jag vaknade plötsligt av en hög smäll och hoppade upp och ställde mig på darrande ben. När hela rummet lystes upp av en blixt och jag hörde ännu en hög skräll så sprang jag in till farfar och satte mig på sängkanten. Han vaknade och undrade om jag var rädd och jag sa ja med ömklig röst.

- Du kan ligga här tills åskan gått över, sa han.

Jag kröp ner under täcket när han makat på sig. Jag hade inte haft tid att ta på mig något så jag var helt naken så jag lade mig långt ut på sängkanten. Men sedan kom en blixt och ett brak nästan samtidigt och då slängde jag mig mot honom och han lade armen runt mig. När jag slutat darra så upptäckte jag att han verkade naken också för jag kände hans hud mot min. Då kände jag ett sting av kåthet och jag märkte att han drog undan sitt underliv när han kände min nakna höft. Det kom ytterligare en kraftig knall och jag kröp närmare honom igen. Hans hand vilade på min överarm och jag tänkte att den måste vara nära mitt bröst och blev ännu kåtare. Jag märkte när åskan började avta något att jag hade min arm över hans bröstkorg och nu började jag dra den sakta genom håret. Han sa inget när jag smekte sakta längre och längre neråt men jag märkte att han spände sig lite. Hans mage var ganska platt för att vara så gammal och jag smekte lite upp och ner.

Han var vaken märkte jag för hans fingrar rörde sig på min arm.

Jag blev djärvare och smekte neråt på hans höft men undvek att röra kuken. Min hand gled ner på hans lår och upp igen och jag kände att jag snuddade pungen. Jag smekte allt närmare kuken och jag kände att han darrade till när jag rörde pungen. Den kändes välfylld när jag drog fingrarna runt den och till sist drog jag några fingrar över kuken som verkade grov och den kändes halvhård. Men ju mer jag rörde fingrarna över skaftet ju mer hårdnade den. Till sist slöt jag fingrarna runt och kramade den och nu var den rejält hård. Han stönade till men protesterade inte när jag började dra skinnet fram och tillbaka. Ibland kände jag med fingertopparna på det stora ollonet.

Hans hand rörde sig upp och ner på min arm och jag ville han skulle röra mitt bröst. Så jag släppte kuken och drog hans hand ner på bröstet innan jag fortsatte runka kuken. Han kramade försiktigt och fingrade på vårtan så jag kände den styvna.

Jag kramade kuken hårdare medan jag runkade och nu började hans höfter röra sig upp och ner medan han stönade. Efter en stund kände jag hur han ryckte till och jag märkte att han sprutade gång på gång och mina fingrar blev kladdiga av sperma. Jag kände att hans mage var full och jag undrade hur jag skulle torka bort det.

- Har du något att torka med, viskade jag.

Då släppte han mitt bröst och drog av täcket innan han tog fram en rulle toapapper från bordet vid sidan om sängen. Han drog av en bit och torkade magen. Jag tog rullen ifrån honom och drog av lite papper och torkade fingrarna innan jag hjälpte till att torka kuken som nu var slapp.

Sedan lade jag mig ner jämte honom igen för nu ville jag också ha det skönt. Jag tog tag i hans hand och lade den på magen och väntade. Han tvekade bara lite innan han började smeka mig. Han la sig på sidan vänd mot mig och smekte först på magen och upp på brösten. Jag suckade när han smekte vårtorna hårda. Men snart gled handen neråt och smekte ner på låren och upp igen men undvek fittan. Jag längtade så efter att få känna hans fingrar på min bultande fitta och jag kände att det rann från den ner mot anus. Till sist kände jag fingrarna smeka ovanför fittan och på ljumskarna innan han till sist smekte blygdläpparna. Mina ben gled automatiskt isär och när han tryckte in ett finger emellan och träffade klitoris så gnällde jag till. Han hasade ner lite så han kunde använda båda händerna och jag njöt när han smekte samtidigt som ett finger pressades in i hålet. Med ett annat finger smekte han runt klitoris och jag kom mer och mer upp i varv. Mina höfter rörde sig medan fingret i fittan rörde sig in och ut. Sedan kände jag ännu ett av hans grova fingrar pressas in och jag stönade högt. Jag kände en enorm orgasm vara på väg och det började rycka i kroppen. När jag kom så skakade jag okontrollerat och skrek.

Han saktade av och drog ut fingrarna medan han fortfarande smekte lätt över blygdläpparna. När jag återhämtat mig lite så kände jag att hans kuk var styv igen mot min höft och jag tänkte att jag måste få känna den i mig. Jag hade inte en tanke på att det var min farfars kuk utan bara tänkte på att få känna en kuk i mig. Jag vände rumpan mot honom och tryckte den mot hans stånd och masserade den med skinkorna. Sedan tog jag tag i den och drog den in mellan mina lår och lät den bli våt av mina safter.

Han protesterade lamt och viskade att vi inte får göra det.

Men när jag tryckte ollonet mot mitt hål så tryckte han till och den gled in en bit. Vi stönade båda två när den gled i botten efter några juck. Han drog kuken sakta in och ut medan vi båda suckade och stönade. Efter en stund ökade han takten och det började killa i underlivet. Jag drog ner min handen mellan benen och kände på den slippriga kuken som for in och ut. Men sedan började jag massera klitoris och det tog inte lång stund förrän jag skrek ut min andra orgasm. När han märkte det så stötte han allt snabbare tills han rosslade till och sprutade djupt inne i mig.

När vi legat och pustat ut en stund så drog han ut kuken och lade sig tillrätta på rygg.

- Tack, viskade jag innan jag också lade mig på rygg och somnade.

När jag vaknade var det ljust och farfar var borta. Jag smög till badrummet och tvättade mig innan jag drog på mina kläder som låg i soffan. Jag hörde honom dona i köket så jag gick dit och undrade vad jag skulle säga.

- God morgon, sa han. Frukosten är strax klar.

- Gomorron, sa jag. I dag skiner visst solen igen.

- Ja det var ett riktigt oväder i natt, sa han. Fast vi glömmer väl vad som hände.

- Inte så lätt att glömma, sa jag och fnissade.

- Nej jag glömmer det aldrig, sa han. Men det måste bli vår hemlighet.

- Ja nu har vi en hemlis, sa jag och kramade honom.

Lite senare på dagen satte jag mig på moppen och körde hem. Kanske jag kan hälsa på vid ett annat åskväder, tänkte jag och log.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now