top of page
Grupparbetet

En dag skulle vi ha ett grupparbete i skolan och det blev jag och tre killar i en grupp varav en var riktigt läcker. En grupp fick stanna kvar i klassrummet medan de andra grupperna blev placerade i andra lokaler. En grupp kom med glada utrop när de blev placerade i kafeterian. Vår grupp fick gå till en ledig lokal i vuxenskolan och jag kände mig lite pirrig när vi satte oss vid ett runt bord. Vi hann knappt börja förrän jag kände en hand på mitt lår och snart hade jag en på andra låret också.

- Jag kan inte tänka om ni gör så, sa jag och fnittrade.

- Vad gör de, undrade Viktor som satt mitt emot, och kikade under bordet.

Jag hade kjol på mig och killarna hade redan dragit upp den en bra bit medan de smekte låren. Mina ben hade automatiskt glidit isär och Viktor såg säkert en våt fläck på trosorna när han tittade under bordet gång på gång. Till slut kunde han inte hålla sig utan kröp in under bordet och jag kände även hans händer på benen. Killen till vänster hade redan avancerat upp med handen och tryckte den mot fittan. Jag märkte att båda två satt och kramade deras kukar och jag blev sugen på att känna på dem.

- Flytta lite närmare, bad jag.

De gjorde genast som jag sa

och nu räckte jag ner på båda

deras skrev och smekte deras

stånd. Han till höger plockade

ut kuken åt mig så jag kunde

greppa om den medan jag

kände Viktor slicka innanlåret.

Snart kände jag att han började

dra i mina trosor och jag lyfte på

rumpan så han kunde dra av dem.

Killen till vänster plockade också

fram sin kuk så nu runkade jag

båda medan Viktor började slicka

min fitta. Killen till höger sprutade efter någon minut och jag släppte hans kuk och runkade den andre killen så han stönade mer och mer. Han sprutade också strax efter och han fick sperman på tröjan. Han hittade några servetter i ett skåp och torkade sig medan jag slöt ögonen och njöt av Viktors tunga och han hade nu också tryckt in ett finger. Killen som torkat ren sin tröja ställde sig bakom mig och smög in en hand i min urringning och kramade ena bröstet.

- Jag vill knulla dig, hörde jag Viktor säga under bordet. Kom ner.

Jag ville verkligen ha kuk nu så jag kröp ner under bordet där jag såg att han redan dragit av sig byxorna och kuken stod stenhård. Jag lade mig på rygg och lät honom komma över mig och vi stönade båda när han trängde in. Han stötte häftigt och snart kände jag orgasmen närma sig. Men han kom först med ett grymtande och slutade stöta.

- Fortsätt, fräste jag.

Då tryckte han hårt och gned kukroten mot min klitoris tills jag skakande kom i en härlig orgasm.

Efter att vi återhämtat oss så klev vi upp och jag bad om en servett. När jag torkat mig drog jag på trosorna och satte mig.

- Så var var vi, sa jag och killarna skrattade.

- Vilken tur att du hamnade i vår grupp, sa Viktor.

- Hoppas det blir fler gånger, sa killen till höger.

- Koncentrera er nu, sa jag och tittade i papperna.

Läraren tittade in strax efter och undrade hur de gick och vi sa bra.

- Det gick ju för oss alla, sa jag och skrattade när han gått.

- Tur han inte kom tio minuter tidigare, sa killen till vänster.

Efter lektionen när jag träffade mina tjejkompisar så påpekade en av tjejerna att jag hade en fläck på kjolen och jag sa att det nog var sås från lunchen.

Slut

bottom of page