top of page

Efter dansen

Nu ska jag berätta om en händelse som gjorde mig jättekåt. Jag var på en utedans och hade kul hela kvällen. Även mina föräldrar var där tillsammans med ett annat par. När det var dags att åka hem undrade mamma hur jag skulle komma hem och jag sa att en kompis pappa skulle hämta.

Men när det var slut hittade jag inte min kompis och istället fick jag se Gunnel som var med mina föräldrar. Jag frågade henne om det fanns plats i bilen för mig också.

- Egentligen inte, sa hon. Vi lovade en annan kille att åka med, men det kanske går att klämma in dig också.

Så jag följde med ut till bilen där mina föräldrar redan satt där fram och min granne och en annan medelålders man satt där bak.

- Kan vi göra plats för Nilla också, undrade Gunnel.

- Hon kan sitta i våra knän, sa Gunnels man.

Så när hon satt sig klev jag in och satte mig i närmsta knä och det var den andre mannens knä. Han presenterade sig som Ulf. Jag hamnade med ryggen mot de andra och såg ut genom sidorutan. Det var mitt i sommaren men mörka moln täckte himlen så det var riktigt mörkt ute. Även inne i bilen var det mörkt och det utnyttjade Ulf. Strax efter att mamma startat färde hemåt kände jag hans hand treva på min midja. Jag kände ett sting av kåthet och lät honom hållas.

Jag hade ju blivit kåt under kvällen av alla killar som tafsat medan vi dansat. Speciellt en lite äldre kille som dansade som en gud gjorde mig skit kåt. Han bjöd upp mig bara när det var lugna låtar och hans händer bara råkade hitta min hud och gled in under tröjan på ryggen. När det var riktigt trångt omkring oss förde han in sin andra hand emellan oss och smekte ena bröstet. Han tryckte underlivet mot min mage och jag kände ett präktigt stånd. Men i pausen såg jag honom med en tjej som troligen var hans fru så jag höll mig undan från honom resten av kvällen.

Ulfs fingrar smekte nu på sidan av

magen och sakta kom handen in

på framsidan. Jag hade en kort topp

som knappt täckte magen och under

en kort kjol, och nu kände jag

fingrarna på min bara hud. Jag ryste

när hela handen gled upp under

toppen och närmade sig ena bröstet.

Där kände jag fingrarna röra sig över

min tunna bh så vårtorna styvnade.

Det var oerhört upphetsande att bli

smekt i smyg när min pappa satt bara

några decimeter ifrån och min mamma

körde bilen. Som tur var såg de andra i baksätet inget eftersom jag hade ryggen mot dem.

Han kramade varsamt båda brösten och försökte komma innanför, men det gick inte. Jag hade velat känna hans hand innanför men kunde inte göra något för att lossa bh-n utan att de andra märkte något. Men på något sätt fick han upp bh-n så han kände min vårta. Mina bröst är ganska små så det var väl därför det gick.

Mot min bak kände jag att han hade ett kraftigt stånd och jag arbetade med stjärtmusklerna så de masserade hans kuk.

Han drog tillbaka bh-n innan hans hand drog sig neråt och han lade den på mitt lår. Sakta smekte han innanlåret uppåt tills jag kände hans fingrar tryckas mot fittan där mina trosor säkert var våta.

Han drog tyget åt sidan och jag kände ett finger glida in mellan blygdläpparna. När han hittade klitoris darrade jag till och bet ihop för att inte stöna. Han masserade och emellanåt lyckades han pressa in ett finger i mig. Det var så skönt så jag trodde jag skulle kunna få en orgasm men var rädd att det skulle märkas. Men snart kände jag ilningarna och ville inte stoppa honom utan bet ihop och när orgasmen sköljde över mig skakade jag. Men samtidigt bromsade mamma in och svängde in på en uppfart till ett hus så ingen märkte något.

Det var paret som skulle stiga av där och så fort de gjort det satte jag mig på sätet med en suck. Ulf skulle åka med en bit till och hade tagit sin jacka från hatthyllan och lagt i knät. Så fort mamma startat och jag såg pappa sitta och sova där fram så stack jag in handen under hans jacka för jag ville känna på hans kuk. Den stod fortfarande styv när jag kände på den. Han drog snabbt ner gylfen och lirkade ut den så jag kunde greppa den och runka. Jag runkade den häftigt samtidigt som han försökte förklara för mamma hur hon skulle köra. Samtidigt som jag kände kuken rycka och varm sperma rann över mina fingrar ropade han till.

- Här bor jag, sa han med sprucken röst.

Pappa vaknade till där fram och vände sig bakåt just efter att jag dragit till mig handen. När Ulf stigit av torkade jag handen på kjolen och fem minuter senare var vi hemma.

När jag klädde av mig och drog av mina kladdiga trosor föll något ner på golvet. Det var ett visitkort som Ulf lyckats placera i mina trosor utan att jag märkt det, och jag tänkte att jag kanske skulle skicka ett mail och tacka för orgasmen senare. När jag lagt mig kände jag mig fortfarande kåt när jag tänkte på vad som hänt under kvällen så jag smekte mig till ännu en orgasm.

 

Slut

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page