top of page

 

Hanna

 

Jag har en kompis som heter Hanna som jag gillar skarpt. Hon är söt och hennes gröna ögon är underbara. Dessutom har hon en fantastisk figur. Hon har en bror som kallas Ville och går två klasser över oss och han är också läcker.

Nu ska jag berätta om en kväll jag var hemma hos Hanna. Hon hade sagt till mig några dagar innan att hon skulle vara själv hemma och att hon ville jag skulle hålla henne sällskap. Det hade jag förstås inget emot utan jag klädde mig fin i en kjol och en tajt tröja.

När hon öppnade kramades vi innan vi kollade in varandra.

- Vad fin du är, sa hon.

- Tack, sa jag. Men du är finare.

Hon var också klädd i kjol och topp, och såg riktigt sexig ut.

- Vill du ha ett glas vin, undrade hon när vi satt oss i soffan.

- Har du vin, undrade jag.

- Pappa har en massa flaskor, sa hon. Han märker säkert inte om någon fattas.

- Ok, det kunde vara gott, sa jag.

Hon försvann och när hon kom tillbaka hade hon en flaska och två glas. När hon hällt upp skålade vi och jag kände hur det värmde i magen. Hon satte på en kanal med musikvideos som vi tittade på medan vi småpratade. När hon lade upp fötterna på borde, gjorde jag det också. Snart hade kände jag hennes fot snudda vid min och jag tittade på när den rörde sig mot min. Jag blev genast kåt och smekte tillbaka med tårna och vi fnittrade medan vi turades om att smeka. När hon smekte med foten uppåt på mitt ben ända upp på låret så pirrade det i fittan.

Jag lade mitt ben över hennes och lät den glida in mellan hennes ben och då kände jag hennes hand smeka mitt lår.

- Är du kåt, undrade hon när vi tittade varandra i ögonen.

- Ja, du också, undrade jag.

Hon nickade och närmade sig med putande mun och jag kysste henne medan jag smekte hennes hals. Våra tungor lekte och andhämtningen blev häftigare, medan jag gled ner med handen och kramade hennes bröst. Samtidig kände jag hennes hand smeka allt högre på innanlåret för att till sist massera fittan.

- Ska vi klä av oss, frågade jag.

- Mm, sa hon och reste sig.

Snart hade vi tagit av alla kläderna och började smeka varandra igen. Vi märkte inte att dörren öppnades och att någon kommit in i vardagsrummet förrän vi hörde en hostning. Vi ryckte båda till och försökte skyla oss. Sedan såg jag att det var Hannas bror som stod där och flinade.

- Här har ni det mysigt, sa han.

- Du skulle ju inte vara hemma i kväll, sa Hanna argt.

- Det blev inte som jag tänkt mig, sa han. Tjejen som jag skulle träffa blev sjuk.

- Shit, sa Hanna.

Jag sträckte mig efter kläderna och började dra på mig tröjan.

- Du behöver inte klä dig för min skull, sa han och gick ut.

- Nä skit i honom, sa Hanna och fnittrade.

Sedan drog hon av mig tröjan igen medan jag tittade frågande på henne.

- Kan vi inte fortsätt, sa hon. Jag är så himla kåt.

- Jo, sa jag. Det är jag också.

Hon puttade mig så jag halvlåg i soffan innan hon började kyssa hela min kropp och jag njöt. När hon kröp in mellan mina ben och började slicka så hade jag glömt att Ville var i närheten.

Jag blundade och stönade av hennes behandling, men när jag öppnade ögonen fick jag se Ville naken med ett präktigt stånd smyga fram bakom Hanna. Han satte fingret för munnen när han märkte att jag såg honom så jag sade inget. Jag såg förundrat på när han gick ner på knä bakom sin syster och måtta med kuken. Hon ryckte till när hon kände kuken snudda fittan.

- Men Ville då, sa hon.

Men hon hindrade inte honom när han tryckte in kuken i hennes fitta utan fortsatte slicka mig. Det var så upphetsande att se så jag närmade mig snabbt orgasmen. När jag kände att hon sög in min klitoris i munnen, gick jag upp i brygga och började skaka och det svartnade nästan för ögonen när jag kom i en härlig orgasm.

När jag återhämtat mig tittade jag på hur Ville närmade sig klimax och jag såg Hanna massera sig mellan benen med ena handen tills hon skrek till. Jag såg Ville grimasera och stöta vilt tills han rosslade till strax efter.

Hanna sprang till badrummet när han dragit ut kuken och han satte sig jämte mig i soffan.

- Du talar väl inte om det här för någon, undrade han.

- Nej det gör jag inte, sa jag och tittade på den glansiga kuken där de hängde en droppe sperma.

- Vad fin du är, sa han och pillade på mitt ena bröst så jag blev sugen igen.

- Tack, sa jag och drog ett finger över den slappa kuken.

Men då kände jag att den började fyllas igen och tänkte att jag skulle vilja känna den i mig. Han kände nu på min fitta och kuken växte allt mer, och när jag runkade den så blev den stenhård. Jag märkte inte att Hanna kommit tillbaka förrän jag kände hennes händer bakifrån smeka mig över axlarna och ner på brösten. Ville ställde sig på knä mellan mina ben och jag kände ollonet nosa vid fittöppningen. När han tryckte till så for halva in och jag stönade till. Snart var den i botten och han knullade mig sakta medan Hanna kysste mig och smekte mig över magen. Hon gick runt och satte sig jämte mig och jag passade på att smeka hennes våta fitta. Hon började smeka min fitta och jag kände hennes fingrar klämmas mellan våra kön vid varje stöt Ville gjorde.

Snart började det kittla enormt i underlivet och jag började skaka innan jag skrek till när jag kom. Ville stötte häftigare och jag såg att han var nära innan jag kände kuken rycka i mig och han stönade högt.

Efter att jag återhämtat mig, fortsatte jag massera Hannas fitta och jag hörde henne andas häftigt. Men jag ville smaka på henne så jag kröp ner mellan hennes ben och slickade henne. Hennes knapp var stor och svullen och jag sög in den i munnen och bearbetade den med tungan. Då märkte jag att det började rycka i hennes kropp innan hon skrek till. Jag slutade slicka och hon sjönk ihop med ett leende på läpparna.

Nu hade vi fått sex så vi var nöjda och klädde oss och kollade på tv tills hennes föräldrar kom hem. De skulle bara veta vad som hänt i deras soffa, tänkte jag.

 

 

Slut

 

bottom of page