top of page

 

 

 

Julskyltningen

 

 

 

 

Vid årets julskyltning hade jag gått med på att stå och sälja lotter i idrottsföreningens vagn tillsammans med en annan tjej. Min kille var lite sur för att han skulle få gå ensam men efter att att han pratat med sin kompis så skulle han ändå få sällskap.

När jag väl påpälsad kom till lottståndet, som var en vagn med en disk utmed sidan där man sålde lotterna, möttes jag av en av killarna från fotbollslaget.

- Hej, sa jag. Var är Lisa?

- Hej, sa han. Hon blev sjuk så jag fick ställa upp i stället. Gör det något?

- Nejdå, sa jag.

Han hette Tobias men kallades allmänt för Tobbe. Han hade en ganska läcker kropp kom jag ihåg efter att ha sett honom på stranden i somras.

När han visat lotterna och priserna fick jag börja sälja, och snart började folk strömma till. Vinsterna bestod av chokladkartonger och mindre chokladbitar, och det var tydligen populärt. Tobbe stod jämte mig och tog emot pengar och plötsligt kände jag hans hand på min bak. Det kändes bara skönt och jag började bli kåt, men när jag såg min pojkvän närma sig så tog jag bort hans hand.

- Min kille kommer där, viskade jag.

- Ok, då ska jag försöka hålla mig, viskade han tillbaka och skrattade.

- Köp lite lotter så vi har lite choklad när jag kommer hem, ropade jag till Danne.

- Var är Lisa, frågade han.

- Hon blev sjuk så Tobbe fick rycka in, sa jag.

Han köpte en massa lotter utan att vinna något och även hans kompis Anton.

- Jag tror det är billigare att köpa choklad, sa han.

- Ok, köp lite hemlagat där borta, sa jag och pekade.

- Vi går nog hem sedan och tar en öl, sa Danne. Jag fryser. Fryser inte du?

- Nej jag är så påpälsad, sa jag.

Jag hade tagit på mina tjocka skidkläder med tights och varm tröja under. Och på det hade jag en täckkappa och på fötterna varma boots.

- Hur länge ska vi ha öppet, frågade jag Tobbe.

- Vi har väl öppet så länge det kommer folk, sa han.

- Jag får se när jag kommer hem, sa jag till Danne.

Han gav mig en kyss och de försvann i vimlet. Genast kände jag Tobbes hand smeka min bak och jag skrattade till. Snart kände jag att han drog upp kappan så han kom in på byxbaken och smekte upp på ryggen och ner på låren och jag blev allt kåtare.

- Klarar du dig själv en stund, frågade han lite senare. Måste gå på toa.

- Jadå, sa jag.

Det hade lugnat ner sig lite och vi hade inte så mycket kunder längre så jag blev glad när mina tjejkompisar dök upp och vi kunde prata. Jag märkte inte att Tobbe kommit krypande in under disken förrän jag kände en hand på mitt ben. Jag ryckte till och tittade ner och såg honom med fingret framför munnen.

- Vad var det, undrade en av tjejerna.

- Jag tyckte jag kände något på foten, sa jag. Det var bara min väska.

Vi fortsatte prata fast jag hade svårt att koncentrera mig när jag kände hans händer smeka mina lår uppåt och sedan massera fittan. Han drog ner blixtlåset i skidbyxorna och knäppte upp knappen i midjan så de gled ner. Som tur var skylde min kappa allt så ingen kunde se vad som pågick. Nu smekte han mitt underliv överallt och jag hade svårt att stå still när han ivrigt masserade fittan.

Jag blev lättad när mina kompisar beslöt att dra vidare och bara någon enstaka lottköpare dök upp.

Det var bara en gång det blev problem då en man vann ett pris som stod utom räckhåll. Jag visste inte hur jag skulle göra, men Tobbe fattade och drog snabbt upp mina byxor så jag kunde vända mig om och ta kartongen.

Så fort jag var tillbaka slet han ner byxorna igen, men nu nöjde han sig inte med det utan drog ner mina tights också och sedan trosorna. Det var lite kyligt men jag var så kåt så jag märkte det knappt och när jag kände hans tunga på fittan kunde jag inte hålla tillbaka ett stön. Trots att jag hade byxorna runt benen så jag inte kunde dra isär dem så mycket, kom han åt att trycka in ett finger i min plaskvåta fitta samtidigt som hans tunga bearbetade klitoris. Jag hoppades att det inte skulle komma några kunder på en stund så jag skulle kunna få en orgasm.

Jag hade tur och snart kände jag ilningarna och började darra och när jag kom satte jag vantarna för munnen så mitt kvidande inte skulle höras.

När han märkte att jag kommit drog han upp trosorna och tightsen samtidigt som jag såg vår tränare närmade sig.

- Hur går det, frågade han. Var är Tobbe?

- Jo det har varit mycket folk här, sa jag matt. Han behövde gå på toa.

Han slängde fram en sedel och tog några lotter innan han gick vidare.

- Du kan komma fram nu, sa jag och petade Tobbe på axeln.

Han tittade upp innan han reste på sig, flinade mot mig och slickade sitt finger.

- Var det skönt, undrade han.

- Ja det var det, sa jag.

Han ställde sig jämte mig, tog min hand och drog den till hans skrev. Där kände jag hans kuk sticka ut genom gylfen och jag smekte den med fingertopparna. Efter att jag kollat så ingen tittade mot oss, föll jag på knä och kröp in framför honom. Där började jag slicka och suga hans kuk som växte och blev stenhård. Jag hörde det kom folk och köpte lotter och han darrade lite på rösten när han pratade med dem. När jag märkte att det inte var några kunder sög jag intensivt och runkade tills han sprutade rakt ner i halsen. Jag svalde gång på gång tills sperma tog slut innan jag släppte ut kuken och stoppade in den i hans byxor. Sedan frågade jag viskande om det var fritt fram och han gjorde tummen upp. Då kröp jag iväg en bit innan jag reste mig och tittade ut.

När jag torkade mig om munnen fick jag se mina föräldrar närma sig.

- Hej Nilla, sa mamma. Fryser du inte?

- Hej, nej då, jag har pälsat på mig, sa jag.

De tog några lotter och gick vidare och så småningom tunnade det ut mer och mer.

- Jag tror vi kan stänga nu, sa Tobbe.

- Ja nu verkar det rätt dött, sa jag.

Vi plockade ner grejorna från disken och fällde ner luckan. Plötsligt släckte han lampan och det blev beckmörkt. Samtidigt kände jag hans armar runt mig och han greppade mina bröst och viskade i mitt öra.

- Jag vill knulla dig, sa han.

- Nej det är för bökigt här, sa jag. Och min kille väntar.

- Så synd, sa han. Du är så sexig.

- Det kanske blir något annat tillfälle, sa jag för jag ville inte göra honom ledsen.

- Det hoppas jag på, sa han och kysste mig på halsen.

Sedan skiljdes vi och jag gav mig iväg hemåt. Jag hade blivit så kåt av hånglandet och jag undrade om Anton var kvar. En trekant skulle sitta fint nu, tänkte jag.

Men vad som hände när jag kom hem ska jag berätta en annan gång.

 

 

 

Slut

 

 

bottom of page